Čokoláda Callebaut Jáva 33,1 % kakao, 2,5 kg

Mléčná čokoláda Origine Jáva má světlejší barvu a sladce orientální vůni s lehkým dotekem lékořice a skořice. Pokud si ji necháte rozpustit v ústech objevíte krémově plnou chuť se sladce karamelovou a vanilkovou příchutí. Při odeznívání těchto prvních chuťových...

1 179,00 Kč

(471,60 Kč / 1 kg)

S DPH
Počet
skladem - ihned k odeslání

Mléčná origine čokoláda Jáva je vyrobena z kakaových bobů pocházejících z Indonéského ostrova Jáva. V jižní části Jávy se nachází krásná a vlahá provincie Pangadaran, která je proslulá produkcí velmi kvalitních světlých a aromatických kakaových bobů.

Čokoláda vyrobená z těchto kakaových bobů má světlejší barvu a sladce orientální vůni s lehkým dotekem lékořice a skořice. Pokud si ji necháte rozpustit v ústech objevíte krémově plnou chuť se sladce karamelovou a vanilkovou příchutí. Při odeznívání těchto prvních chuťových vjemů nastoupí příjemně ovocná a svěží chuť.

 

Použití:
Čokoláda Jáva je vhodná pro modelování, potahování, glazurování, plnění, dekorování, odlévání do forem, výrobu pralinek, dutých figurek, čokoládových omáček.  Čokoládu můžete použít do fondue a po přidání kakaového másla také v čokoládové fontáně.

 

Obsah kakaové sušiny: 33,1 %

Obsah mléčné sušiny: 20,9 %

Tekutost: tekutost

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Složení:
cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota Jáva, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2345 kJ (561 kcal); tuky 35 g (z toho nasycené mastné kyseliny 21 g); sacharidy 53 g (z toho cukry 52 g); bílkoviny 6,6 g; sůl 0,19 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.

Callebaut
171