Zmrzlinová čokoláda mléčná Ice Milk 2,5 kg
Mléčná čokoláda pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Čokoláda má plnou chuť a dokonalou rovnováhu mezi kakaem, mlékem a karamelem.
Mléčná čokoláda pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Čokoláda má plnou chuť a dokonalou rovnováhu mezi kakaem, mlékem a karamelem.
Mléčná čokoláda Callebaut pro zmrzlinu Ice Chocolate Milk přináší výrobcům zmrzliny jedinečný recept na mléčnou čokoládu 823 vyladěný pro namáčení a stracciatellu. Můžete se těšit na velmi oblíbenou a vyváženou chuť, která kombinuje bohaté tóny praženého kakaa s krémovými a karamelovými příchutěmi.
Díky vysokému podílu kakaového másla se s čokoládou Ice Chocolate 823 snadno pracuje: stačí rozpustit a je to, bez nutnosti temperování. Je možné ji použít také do čokoládové fontány a to bez nutnosti dalšího ředění kakaovým máslem.
Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a rozmazluje štědrou chutí mléčné čokolády.
Původ kakaových bobů: zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero.
Obsah kakaa: 40,7 %
Obsah mléka: 17 %
Tekutost:
Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg
Označení: ICE-45-MNV-552
Složení:
cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2564 kJ (613 kcal); tuky 45,5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 27,3 g); sacharidy 44,7 g (z toho cukry 43,7 g); bílkoviny 4,8 g; sůl 0,13 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Návod:
• Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce