Zmrzlinová čokoláda hořká Ice Dark 2,5 kg

Hořká čokoláda pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Čokoláda má intenzivní a vyváženou chuť.

969,00 Kč

(387,60 Kč / 1 kg)

S DPH
Počet
skladem - ihned k odeslání

Hořká čokoláda pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Čokoláda má intenzivní a vyváženou chuť.

Hořká čokoláda Callebaut pro zmrzlinu Ice Chocolate Dark. Ikonická tmavá čokoláda podle receptu 811 zakladatele Octaafa Callebaut nyní přichází v podobě receptu vyladěného pro výrobce zmrzliny. Má intenzivní a vyváženou chuť tmavé čokolády, bohaté tóny praženého kakaa a náznaky červeného ovoce. Recept je upraven tak, aby svou plnou chuť rozvinul v gelatu, zmrzlinových nanucích či stracciatelle.

Díky vysokému podílu kakaového másla se s čokoládou Ice Chocolate 811 snadno pracuje: stačí rozpustit a je to, bez nutnosti temperování. Je možné ji použít také do čokoládové fontány a to bez nutnosti dalšího ředění kakaovým máslem.

Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a rozmazluje intenzivní chutí.

Původ kakaových bobů: zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero.

Obsah kakaa: 56,4 %

Tekutost: tekutost

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Označení: ICE-45-DNV-552

Složení:
cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2527 kJ (604 kcal); tuky 45,5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 27,3 g); sacharidy 41,4 g (z toho cukry 39,3 g); bílkoviny 3,8 g; sůl 0,01 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.

Návod:

• Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce

Callebaut
147