• -10%

Zmrzlinová čokoláda červená Ice RB1 2,5 kg

Datum minimální tvanlivosti do 10.2.2022. Červená čokoláda Ruby RB1 pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Představujeme 4. čokoládu určenou k namáčení zmrzlinových nanuků a výrobě stracciatelly: bezpodmínečné potěšení pro mladší generace!

1 299,00 Kč Sleva 10%
1 169,10 Kč

(467,64 Kč za 1 kg)

S DPH
Počet
Skladem

Datum minimální tvanlivosti do 10.2.2022.

Červená čokoláda Ruby RB1 pro namáčení kornoutů se zmrzlinou, nanuků a na stracciatellu. Představujeme 4. čokoládu určenou k namáčení zmrzlinových nanuků a výrobě stracciatelly: bezpodmínečné potěšení pro mladší generace!

Z rubínové čokolády se stala skutečná hvězda Instagramu a Ice Chocolate RB1 je růžovou čokoládovou hvězdou pro výrobce gelata. Intenzivní ovocná chuť a čerstvé kyselé tóny představují senzaci pro každého požitkáře a nemají mezi čokoládami konkurenci.

Díky vysokému podílu kakaového másla se s čokoládou Ice Chocolate RB1 snadno pracuje: stačí rozpustit a je to, bez nutnosti temperování. Je možné ji použít také do čokoládové fontány a to bez nutnosti dalšího ředění kakaovým máslem.

Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a plně uvolňuje působivou rubínovou chuť.

Obsah kakaa: 53,6 %

Obsah mléka: 23,6 %

Tekutost: tekutost

Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg

Označení: ICE-43-RUBY-552

Složení:
kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní vanilkové aroma.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2356 kJ (563 kcal); tuky 43,4 g (z toho nasycené mastné kyseliny 21,5 g); sacharidy 43,5 g (z toho cukry 42,5 g); bílkoviny 9,3 g; sůl 0,27 g.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.

Návod:

• Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce

Callebaut
184