Mléčná čokoláda do fontány Callebaut 2,5 kg
Mléčná belgická čokoláda Callebaut s označením CHM-N823FOUNE4-U71 - do čokoládové fontány a pro čokoládové fondue - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o...
Mléčná belgická čokoláda Callebaut s označením CHM-N823FOUNE-U71 - do čokoládové fontány a pro čokoládové fondue - pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití luxusní belgické čokolády Callebaut. Lze použít i jiné druhy čokolády, ale ochudíte se tím o jedinečnou chuť a vůni belgické čokolády, která je považována za nejlepší na světě.
Tato čokoláda má vyjímečné vlastnosti a lépe teče, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena.
Obsah kakaa: 37,8 %
Obsah mléka: 20,4 %
Tekutost:
Balení: pecky Callets™ v sáčku 2,5 kg
Označení: CHM-N823FOUNE4-U71
Složení:
cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2449 kJ (585 kcal); tuky 40 g (z toho nasycené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 48 g (z toho cukry 47 g); bílkoviny 6,5 g; sůl 0,19 g.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření, skladujte na suchém místě bez vůní a pachů, při teplotě 12-18°C a relativní vlhkosti do 70%.
Výrobce: BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V., Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke-Wieze, Belgium
Callebaut je ochranná známka společnosti BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V.. Čokoláda značky Callebaut je prémiová belgická čokoláda známá po celém světě vysokou kvalitou, vynikající chutí, jemnou texturou a bohatým aroma, která uspokojí i ty nejnáročnější milovníky čokolády. Značka Callebaut, která má více než stoletou historii, velmi dbá na pečlivý výběr surovin. Její výrobky jsou ceněny především profesionálními cukráři a kuchaři, kteří je používají při výrobě dezertů, pralinek a dalších čokoládových delikates. Čokoládovna Callebaut klade důraz na udržitelnost a podporuje pěstitele kakaovníků prostřednictvím programů, které zajišťují spravedlivé obchodní podmínky a dlouhodobou udržitelnost kakaových plantáží.