Čokoláda hořká 2804NV 54,1% kakao, 1 kg

Rozvažované balení - hořká čokoláda Callebaut 2804NV s obsahem kakaa 54,1 % dodávaná ve formě drobných peciček (callets), které jsou balené v sáčcích po 1 kg. Oproti ostatním hořkým čokoládám má čokoláda 2804NV méně intenzivní hladkou hořkou chuť se sladkými tóny.

499,00 Kč

Hmotnost: 1 kg (499,00 Kč / kg)

Počet
skladem - ihned k odeslání

Rozvažované balení - hořká čokoláda Callebaut 2804NV s obsahem kakaa 54,1 % dodávaná ve formě drobných peciček (callets), které jsou balené v sáčcích po 1 kg.

Oproti ostatním hořkým čokoládám má čokoláda 2804NV méně intenzivní hladkou hořkou chuť se sladkými tóny.

Je vhodná například do čokoládového fondue, na zdobení a jako základ polev a krémů. Po naředění mlékem nebo smetanou ji můžete použít jako horkou čokoládu na pití. Je vhodná také do čokoládové fontány, ale pro toto použití je nutné ji naředit kakaovým máslem nebo olejem.

Obsah kakaové sušiny: 54,1 %

Tekutost: tekutost

Rozvažované balení: pecky v sáčku 1 kg

Složení:
cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka. Může obsahovat mléko.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2333 kJ (558 kcal); tuky 37,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22,5 g); sacharidy 45,8 g (z toho cukry 43,5 g); bílkoviny 4,8 g; sůl 0,01 g.

Prodejce: Čokoservis s.r.o., Heydukova 896/11, 18000 Praha

Callebaut je ochranná známka společnosti BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V.. Čokoláda značky Callebaut je prémiová belgická čokoláda známá po celém světě vysokou kvalitou, vynikající chutí, jemnou texturou a bohatým aroma, která uspokojí i ty nejnáročnější milovníky čokolády. Značka Callebaut, která má více než stoletou historii, velmi dbá na pečlivý výběr surovin. Její výrobky jsou ceněny především profesionálními cukráři a kuchaři, kteří je používají při výrobě dezertů, pralinek a dalších čokoládových delikates. Čokoládovna Callebaut klade důraz na udržitelnost a podporuje pěstitele kakaovníků prostřednictvím programů, které zajišťují spravedlivé obchodní podmínky a dlouhodobou udržitelnost kakaových plantáží.

Callebaut
1320